Cum cumpăr

IQshop StudentIQ.ro este un magazin online special creat de Walmark Romania pentru a veni in intampinarea ta. 

Numai în acest magazin toate produsele sunt oferite cu livrare GRATUITĂ indiferent de valoarea comenzii.

Comanda se efectuează prin adăugarea produselor dorite în coşul de cumpărături. Pentru aceasta este necesar să dai click pe butonul COMANDĂ. Procedând în acest fel vei adăuga o singură unitate din acel produs în coşul de cumpărături.

După ce coşul de cumpărături conţine toate produsele pe care vrei să le comanzi, finalizează comanda prin click pe butonul TRIMITE COMANDA după care vei fi transferat pe o pagină unde trebuie sa completezi Adresa de domiciliu. Dacă adresa de livrare este diferită, debifează Doresc livrare la această adresă şi adaugă adresa unde doreşti livrarea (de exemplu adresa de la birou). Pentru a trimite comanda către noi apasă butonul TRIMITE COMANDA ACUM.

Dacă dorești schimbarea numarului de produse comandate modifică cantitatea și apasă butonul Actualizează. Dacă produsul a fost adăugat din greșeală în coșul de cumpărături apasă butonul Şterge din dreptul produsului. 

Livrarea comenzilor

Livrările se fac numai pe teritoriul Romaniei prin Curierat Rapid iar dacă adresa nu se află în zona de acoperire a serviciului de curierat rapid, expediția coletului se face gratuit prin Poșta Română.

Plata comenzilor

Plata se va face în momentul ridicării coletului de la poştă respectiv în momentul primirii coletului de la curier. Coletele trimise şi neridicate în termen de 10 zile vor fi returnate automat de către poştă/curier.

Condiții de returnare

Conform OUG 34/2014
"Consumatorul are dreptul să notifice în scris profesionistul completand cererea cu datele de la punctul B din Anexa la OUG 34/2014 că renunţă la cumpărare, fără penalitaţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului".

Astfel, consumatorul are dreptul ca, în termen de 14 zile de la primirea produselor comandate şi plătite, să notifice în scris Walmark România, asupra deciziei sale de a renunţa la produsele comandate, fără obligativitatea invocarii unui motiv anume. Walmark România are obligaţia să returneze în termen de 14 zile contravaloarea produselor comandate, dacă acestea au fost achitate, in conformitate cu dispozitiile art. 13 din OUG 34/2014.

Clienţii vor returna produsele achiziţionate şi plătite, în ambalajul original, în termen de 14 zile de la primire fără invocarea unui motiv anume. Suma înapoiată include doar valorea produselor returnate.

Informații suplimentare

Pentru informații medicale despre produse si detalii privind posibilitatea de a le comanda online te rugăm să ne contactezi și prin telefon la 0800 800 279 (apel gratuit) sau 021 211 2134 (tarif normal) de Luni până Vineri intre orele 8:30-17:00.