Livrare şi plată

IQshop StudentIQ.ro livrează produsele gratuit prin Poșta Română. Dacă adresa de livrare se află în zona de acoperire a serviciului de curierat rapid și valoarea comenzii depășește 40 Lei, livrarea produselor se face gratuit și prin curier rapid. Livrarea se face exclusiv pe teritoriul României.

Comandând direct pe site-ul IQshop StudentIQ.ro produsele dorite se vor livra în termen de 2 zile lucrătoare de la înregistrarea şi confirmarea comenzii, dacă aceasta se face prin curier rapid. Acest termen este însă orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voinţa Walmark.

Plata comenzilor

Plata comenzilor se face prin ramburs sau prin plată cu cardul online.

Plata ramburs se va face în momentul primirii coletului de la curier. Coletele trimise prin poștă şi neridicate în termen de 10 zile de la oficiul poştal vor fi returnate automat de către poştă.

Plata online cu cardul se face prin intermediul unui sistem securizat asigurat de PlatiOnline.ro.

PlatiOnline

Vezi aici cardurile de credit și debit prin care se poate efectua plata.

Metode de plata   

Condiții de returnare

Conform OUG 34/2014 "Consumatorul are dreptul să notifice în scris profesionistul completand cererea cu datele de la punctul B din Anexa la OUG 34/2014 că renunţă la cumpărare, fără penalitaţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului".

Astfel, consumatorul are dreptul ca, în termen de 14 zile de la primirea produselor comandate şi plătite, să notifice în scris Walmark România, asupra deciziei sale de a renunţa la produsele comandate, fără obligativitatea invocarii unui motiv anume. Walmark România are obligaţia să returneze în termen de 14 zile contravaloarea produselor comandate, dacă acestea au fost achitate, in conformitate cu dispozitiile art. 13 din OUG 34/2014.

Clienţii vor returna produsele achiziţionate şi plătite, în ambalajul original, în termen de 14 zile de la primire fără invocarea unui motiv anume. Suma înapoiată include doar valorea produselor returnate.

Modificarea sau anularea unei comenzi

Dacă doriți să modificați parțial produsele din comandă sau să adaugați, modificați adresa de livrare vă rugăm să ne contactați precizând numărul și data comenzii.

Comenzile pot fi anulate la solicitarea clientului, folosind formularul de contact. Solicitarea va fi procesată în timpul programului de lucru. În momentul anulării unei comenzi achitate cu card online, banca emitentă va debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile, în funcție de politica acesteia.